Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Night of the Lepus - Noaptea Iepurilor (1972)

Urmărește filmul Night of the Lepus - Noaptea Iepurilor (1972) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Horror, SF, Thriller, Premieră, 1972 . Filmul online Night of the Lepus - Noaptea Iepurilor (1972) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 227

Categoria: Horror, SF, Thriller, Premieră, 1972

Regizor: William F. Claxton

Data Adaugari: 16/09/2020

Scenariști: Don Holliday , Gene R. Kearney

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:28:25

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 4.2

Ferma din Arizona al lui Cole Hillman este afectat de iepuri, și vrea să folosească o metodă de control ecologică.Ca o favoare pentru binefăcătorul colegiului Hillman, președintele colegiului Elgin Clark îl cheamă pe zoologul Roy Bennett să-l ajute.Bennett începe imediat să injecteze iepuri cu hormoni și sânge mutat genetic într-un efort de a dezvolta o metodă de perturbare a reproducerii iepurilor.Unul dintre subiecții testului scapă, rezultând o cursă de iepurași sângeroși, de dimensiunea lupului,care ataca bărbați, cai și vaci. În cele din urmă, Garda Națională este chemată pentru o confruntare finală cu iepurii care terorizeaza.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: