Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Nihon ânkokugai - Lumea interlopă a Japoniei (1966)

Urmărește filmul Nihon ânkokugai - Lumea interlopă a Japoniei (1966) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Crimă, Premieră, 1966 . Filmul online Nihon ânkokugai - Lumea interlopă a Japoniei (1966) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 207

Categoria: Acţiune, Crimă, Premieră, 1966

Regizor: Masaharu Segawa

Data Adaugari: 19/04/2021

Scenariști: Tatsuo Nogami

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:32:16

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.4

Nihon ânkokugai este o poveste interlopă complexă, cu ritm rapid, care implică traficul de droguri asezat în culise printre strălucirile strălucitoare ale orasului Osaka. Kageyama, (Kôji Tsuruta) crezuse că trecutul său criminal sa îndepărtat de mult.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: