Comentarii (0) Reclamație film

Salutare , am detectat ca navighezi pe acest site cu telefonul...

Acum poti descarca aplicatia ClassiCMovieSHD 100 % compatibila cu telefonul tau.

Incearca acum apasa mai jos si descarca aplicatia...

Vizionare Placuta !


4.0

The Lusty Men - Oameni viguroși (1952)

Urmărește filmul The Lusty Men - Oameni viguroși (1952) Online Subtitrat Gratis la calitate WEBRip 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Dramă, Western, 1952 . Filmul online The Lusty Men - Oameni viguroși (1952) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 259

Gen: Acţiune, Dramă, Western, 1952

Data Adaugari: 04/09/2021

Regizor: Nicholas Ray,Robert Parrish

Scenariu: Horace McCoy,David Dortort,Claude Stanush

Uploader: Admin

Durată Film: 1:52:58

Claritate: WEBRip 720p

Premii: N A

IMDb: 7.4

Când concurentul profesionist de rodeo de mult timp, Jeff McCloud, este rănit de un taur Brahma pe care încerca să-l călărească, decide să renunțe. El face autostop la casa copilăriei sale, un loc decrepit deținut acum de Ieremia. Fugit așa cum este, este casa de vis pentru Wes Merritt și soția sa Louise. Ei economisesc cu grijă banii pentru a-i cumpăra din salariile slabe ale lui Wes ca mână de vacă. Wes îl recunoaște pe Jeff ca un călăreț de rodeo proeminent și se prezintă pe sine, apoi îl ajută pe Jeff să obțină un loc de muncă la aceeași fermă. Wes a concurat în unele rodeouri locale, dar are ambiția de a face mai mult și vrea ca Jeff să-l ajute să-și îmbunătățească abilitățile.
Wes intră într-un rodeo local în spatele soției sale. Când se descurcă bine, decide să se alăture circuitului de rodeo, cu Jeff ca partener și antrenor. Louise este împotrivă din toată inima ideii, dar continuă. Ea îl face pe soțul ei să promită că va renunța odată ce vor economisi suficient pentru casă.
Pe măsură ce Louise se familiarizează cu viața rodeo, devine din ce în ce mai dezamăgită. Prietenul lui Jeff, Booker Davis, cândva el însuși campion concurent, este acum un bătrân invalid, cu puțin de arătat pentru eforturile sale. Când Buster Burgess este împietrit și ucis de un taur, lăsând o văduvă amară, Louise nu mai suportă să-și vadă soțul concurând. Cu toate acestea, Wes este sedus de marele său succes și de banii pe care îi câștigă. El refuză să renunțe atunci când au suficient pentru casă.
Problemele ajung la cap când Babs îl invită pe Wes la o petrecere pe care o face și îi face o piesă de teatru. Louise se luptă îmbrăcându-și singura rochie bună și mergând la petrecere cu Jeff. Varsă o băutură pe capul rivalului ei înainte de a pleca. Pe hol, Jeff o întreabă dacă ar putea iubi un alt bărbat, dar este fidel lui Wes. Venind la capătul conversației, Wes îi spune lui Jeff că s-a săturat să-și asume toate riscurile și să-i dea jumătate din banii premiului.
Jeff decide să se întoarcă la rodeo, în ciuda faptului că nu este în formă. El recâștigă respectul lui Wes făcând bine. Apoi, în evenimentul de călărie bronc , piciorul i se blochează în etrier după o plimbare reușită și este rănit fatal. Văzând acest lucru, Wes își revine în fire și renunță.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: