Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Operation: Daybreak - Operațiunea Zori de Zi (1975)

Urmărește filmul Operation: Daybreak - Operațiunea Zori de Zi (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Istoric, Război, 1975 . Filmul online Operation: Daybreak - Operațiunea Zori de Zi (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 393

Categoria: Dramă, Istoric, Război, 1975

Regizor: Lewis Gilbert

Data Adaugari: 10/05/2021

Scenariști: Alan Burgess, Ronald Harwood

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:59:09

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.0

Operațiunea Daybreak sau The Price of Freedom este un film din Al Doilea Război Mondial din 1975, bazat pe povestea adevărată a Operațiunii Anthropoid, asasinarea generalului SS Reinhard Heydrich la Praga.
Cehoslovacia, anul 1942.Generalul SS Reinhard Heydrich este numit protector al Bohemiei și Moraviei. Teroarea și opresiunea care au urmat au determinat autoritățile Aliate să autorizeze o misiune secretă de eliminare a celui supranumit „Măcelarul din Praga”: Reinhard Heydrich.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: