Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

Operazione San Gennaro (Treasure of San Gennaro) - Operațiunea San Gennaro (1966)

Urmărește filmul Operazione San Gennaro (Treasure of San Gennaro) - Operațiunea San Gennaro (1966) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Crimă, 1966 . Filmul online Operazione San Gennaro (Treasure of San Gennaro) - Operațiunea San Gennaro (1966) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 172

Categoria: Comedie, Crimă, 1966

Regizor: Dino Risi

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: Adriano Baracco, Ennio De Concini, Dino Risi

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:42:11

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 1 nominalizare Moscow International Film Festival

IMDb: 7.0

Vizioneaza filmul The Treasure of San Gennaro – Operațiunea San Gennaro (1966) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Nov. 25, 1966. Genurile acestui film online sunt: Comedie, Crimă.
Un cuplu de criminali americani face echipă cu un hoț italian și cu gașca lui pentru un jaf îndrăzneț: ei vor să fure bijuteriile sfântului protector al orașului Napoli.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: