Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Pane, amore e... (Scandal in Sorrento) - Pâine... dragoste și fantezie (1955)

Urmărește filmul Pane, amore e... (Scandal in Sorrento) - Pâine... dragoste și fantezie (1955) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Romantic, 1955 . Filmul online Pane, amore e... (Scandal in Sorrento) - Pâine... dragoste și fantezie (1955) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 281

Categoria: Comedie, Romantic, 1955

Regizor: Dino Risi

Data Adaugari: 14/05/2021

Scenariști: Marcello Girosi, Ettore Margadonna, Dino Risi, Vincenzo Talarico

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:03

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu Berlin International Film Festival,2 premii David di Donatello

IMDb: 6.5

Decis sa se pensioneze, comandantul politiei Antonio Carotenuto se intoarce in Sorrento, satul in care s-a nascut si in care traieste fratele sau Matteo, parohul local. Numit in functia de sef de post, Antonio afla cu stupoare ca nu se poate muta in vechiul sau apartament intrucat acesta este inchiriat frumoasei vaduve Sofia, o vanzatoare de peste ce a cucerit inima tanarului pescar Nicolino. Fortat de imprejurari sa se mute in casa unei femei mature, bigote si singuratice pe nume Violante Ruotolo, care a suferit in trecut o dezamagire amoroasa si este indragostita in secret de el, Antonio Carotenuto cade prada farmecelor Sofiei, care accepta in gluma cererea lui in casatorie cu scopul de a pastra locuinta si de a starni gelozia lui Nicolino. Atunci cand Nicolino Pascazio hotaraste sa plece din Sorrento, vanzatoarea de peste isi da seama ca il iubeste pe tanar si ca vrea sa fie impreuna cu el, iar varstnicul Antonio trebuie sa se multumeasca cu proprietareasa Violante, nu la fel de frumoasa ca Sofia, dar destul de atragatoare si cu siguranta mai potrivita pentru el.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: