Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Pensando a te (You Are Always In My Mind) – Cu gândul la tine (1969)

Urmărește filmul Pensando a te (You Are Always In My Mind) – Cu gândul la tine (1969) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Muzical, 1969 . Filmul online Pensando a te (You Are Always In My Mind) – Cu gândul la tine (1969) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 164

Categoria: Comedie, Muzical, 1969

Regizor: Aldo Grimaldi

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: Giovanni Grimaldi

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:29:21

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.7

Vizioneaza filmul Pensando a te – Cu gândul la tine (1969) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Nov. 28, 1969. Genurile acestui film online sunt: Comedie, Muzică.
În timp ce se pregătesc să plece într-un turneu în Statele Unite, un popular cântăreț italian și managerul său sunt distrași de probleme în dragoste.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: