Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Peur sur la ville - Panică în oraș (1975)

Urmărește filmul Peur sur la ville - Panică în oraș (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Dramă, Thriller, 1975 . Filmul online Peur sur la ville - Panică în oraș (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 265

Categoria: Acţiune, Dramă, Thriller, 1975

Regizor: Henri Verneuil

Data Adaugari: 08/05/2021

Scenariști: Henri Verneuil

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:00:32

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.0

Un criminal foarte meticulos dă niște telefoane anonime victimelor sale, toate femei, apoi le ucide în diferite moduri. După aceea trimite poliției câte un citat și o parte a unui portret de-al său, lăsând autoritățile să rezolve puzzle-ul atât de dificil. Cel care ajunge obsedat de acest criminal și încearcă să afle cu orice preț cine este, cu ce se ocupă și de ce săvârșește aceste lucruri este detectivul Jean Letellier, care se angajează alături de partenerul său, inspectorul Moissac, să oprească aceste crime, în ciuda faptului că detectivii au și câteva treburi mai vechi de rezolvat.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: