Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Picnic la Hanging Rock - Picnic at Hanging Rock (1975)

Urmărește filmul Picnic la Hanging Rock - Picnic at Hanging Rock (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Mister, Romantic, 1975 . Filmul online Picnic la Hanging Rock - Picnic at Hanging Rock (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 198

Categoria: Dramă, Mister, Romantic, 1975

Regizor: Peter Weir

Data Adaugari: 23/04/2021

Scenariști: Joan Lindsay, Cliff Green

Uploader: Admin

Durată Film: 1:47:13

Claritate: BluRay 720p

Premii: Nominalizat la BAFTA Awards 1977,Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, USA 1979,Australian Film Institute 1976,Australian Writers' Guild 1976

IMDb: 7,5

La Colegiul Appleyard, o școală privată de fete din apropierea orașului Woodend , Victoria, elevele se îmbracă în dimineața zilei de Valentine's Day, 1900. Miranda, Irma, Marion, Rosamund, Sara și outsiderul Edith au citit poezie și cărți de Valentine's Day.
Grupul se pregătește pentru un picnic la o formațiune geologică locală cunoscută sub numele de Hanging Rock , însoțită de stăpâna matematică, domnișoara Greta McCraw și de tânăra și frumoasa Mlle. de Poitiers. La comanda doamnei directoare severă, doamna Appleyard, profesoară nervoasă, domnișoara Lumley o sfătuiește pe studentul orfan Sara că nu are voie să participe.
Operatorul de buggy Ben Hussey duce grupul la Rock până la jumătatea după-amiezii. Picnicează la baza stâncii. După o masă, domnul Hussey observă că ceasul său de buzunar sa oprit la lovitura de doisprezece, la fel și ceasul domnișoarei McCraw, care crede că „trebuie să fie ceva magnetic”. Cu permisiunea Mlle. de Poitiers, Miranda, Marion și Irma decid să exploreze Hanging Rock și să ia măsurători, cu Edith permis să urmeze. Grupul este observat câteva minute mai târziu traversând un pârâu de către un tânăr englez, Michael Fitzhubert, care ia masa la Rock împreună cu unchiul său colonel Fitzhubert, mătușa doamnei Fitzhubert și valetul Albert. În timp ce fetele se urcă mai sus pe stâncă, Edith se plânge că stânca este „urâtă” și că se simte bolnavă. Miranda, Irma și Marion sunt aparent transfixate de formație, totuși, pe măsură ce continuă să urce și să o exploreze pe măsură ce urmează Edith. La un moment dat, își dau jos pantofii și ciorapii, derutând-o pe Edith. Aproape de vârf, Miranda arată un grup de falnici monoliti, la baza cărora toți cei patru se culcă și adorm. La picnic, toată lumea, cu excepția domnișoarei McCraw, a adormit și ea. Domnișoara McCraw se uită la stâncă, apoi la cartea ei de geometrie. Miranda, Marion și Irma se trezesc și, ca într-o transă, se îndreaptă spre monoliti, ignorând rugămințile lui Edith. Merg mai departe și intră într-o crăpătură între monoliti, în afara vederii lui Edith. Martor la acest lucru, Edith țipă brusc și fuge pe stâncă îngrozită. la baza cărora toți patru se culcă și adorm. La locul de picnic, toată lumea, cu excepția domnișoarei McCraw, a adormit și ea. Domnișoara McCraw se uită la stâncă, apoi la cartea ei de geometrie. Miranda, Marion și Irma se trezesc și, ca într-o transă, se îndreaptă spre monoliti, ignorând rugămințile lui Edith. Merg mai departe și intră într-o crăpătură între monoliti, în afara vederii lui Edith. Martor la acest lucru, Edith țipă brusc și fuge pe stâncă îngrozită. la baza cărora toți patru se culcă și adorm. La picnic, toată lumea, cu excepția domnișoarei McCraw, a adormit și ea. Domnișoara McCraw se uită la stâncă, apoi la cartea ei de geometrie. Miranda, Marion și Irma se trezesc și, ca într-o transă, se îndreaptă spre monoliti, ignorând rugămințile lui Edith. Merg mai departe și intră într-o crăpătură între monoliti, în afara vederii lui Edith. Martor la acest lucru, Edith țipă brusc și fuge pe stâncă îngrozită.
Petrecerea tulburată și isterică revine în cele din urmă la colegiu, unde Mlle. de Poitiers îi explică doamnei Appleyard că domnișoara McCraw a rămas în urmă. Sara constată absența Mirandei; iar domnul Hussey îi explică doamnei Appleyard că Miranda, Irma, Marion și domnișoara McCraw au dispărut. Un grup de căutare, condus de Sgt. Bumpher și polițistul Jones din poliția locală nu găsesc nimic, deși Edith dezvăluie că a fost martora domnișoarei McCraw urcând pe stâncă fără fusta ei. Michael Fitzhubert este interogat și dezvăluie că a urmărit elevele, dar nu poate oferi indicii .

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: