Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Pork Chop Hill - Trupe de sacrificiu (1959)

Urmărește filmul Pork Chop Hill - Trupe de sacrificiu (1959) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Dramă, Război, 1959 . Filmul online Pork Chop Hill - Trupe de sacrificiu (1959) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 996

Categoria: Acţiune, Dramă, Război, 1959

Regizor: Lewis Milestone

Data Adaugari: 24/06/2018

Scenariști: James R. Webb

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:37:55

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 7.1

"Un film complet cinstit despre razboi. Unul dintre cele mai bune facute vreodata la Hollywood."

Locotenentul Joe Clemons (Gregory Peck) a primit un ordin direct: cucerirea dealului Pork Chop. Daca va fi luat de chinezi, negociatorii americani de la conferinta de pace de la Panmunjom ar pierde teren in fata adversarilor sai comunisti – un eveniment de neimaginat. Astfel, Clemons este nevoit sa-si trimita trupele la lupta pentru a lupta pentru un obiectiv care nu are nici un fel de importanta strategica. Insa soldatii mai stiu si ca un ordin e un ordin si ca trebuie sa cucereasca Pork Chop Hill sau sa moara incercand, pentru ca milioane de oameni sa se poata bucura de libertate. Bazat pe o poveste adevarata si beneficiind de o distributie plina de staruri ale vremii, Batalia de la Pork Chop Hill este un film exceptional – sumbru, aspru, impresionant si coplesitor”

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: