Comentarii (1) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Purple Noon (Plein soleil) - În plin soare (1960)

Urmărește filmul Purple Noon (Plein soleil) - În plin soare (1960) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Crimă, Thriller, 1960 . Filmul online Purple Noon (Plein soleil) - În plin soare (1960) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 780

Categoria: Crimă, Thriller, 1960

Regizor: René Clément

Data Adaugari: 18/08/2018

Scenariști: René Clément, Paul Gégauff

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:57:39

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 nominalizare Edgar Allan Poe Awards

IMDb: 7,8

Tom Ripley e angajat de un miliardar american sa-i aduca acasa fiul - Philippe -, care si-a prelungit mult prea mult vacanta in Italia, alaturi de iubita sa, Marge. Tom patrunde in intimitatea cuplului si devine omul de incredere al lui Philippe, desi e tratat cu dispret de catre acesta. In cele din urma, Tom il ucide pe Philippe si ii uzurpa identitatea...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0
kukoolcrivat - 2:45 PM, 18/08/2018 [Accesați Pagina]
Acest film este recomandat de domnul Gheorghe userul nostru fidel...