Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Quelle Strane Occasioni - Întâmplări Ciudate (1976)

Urmărește filmul Quelle Strane Occasioni - Întâmplări Ciudate (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, 1976 . Filmul online Quelle Strane Occasioni - Întâmplări Ciudate (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 140

Categoria: Comedie, 1976

Regizor: Luigi Comencini, Nanni Loy

Data Adaugari: 07/07/2021

Scenariști: Leonardo Benvenuti, Piero De Bernardi, Sergio Corbucci, Rodolfo Sonego

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:51:20

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.3

Segmentul I:
Italian Superman (Superman italian)
Giobatta este un vânzător italian de tort de castane. El se mută în Olanda pentru a face avere.
Într-o noapte în timpul unui jaf, un hoț care ii fura banii îi simte corpul și își dă seama că Giobatta este foarte “talentat”.
Deci, il impinge pe Giovatta într-un club de noapte, astfel încât el să se comporte ca o stea porno.

Segmentul II:
Il Cavalluccio Svedese (Calutul suedez)
Antonio este un om care face din sex un tabu. Când soția și fiica lui pleaca in vacanța, la ușa casei lui Antonio bate frumoasa Cristina, o fată suedeză, fiica unui prieten. Antonio și Cristina se îndrăgostesc unul de altul si in acea noapte cei doi fac sex.
Dimineata când Cristina, crezând că Antonio are o concepție foarte clară despre sex, îi spune că soția lui s-a îndrăgostit de tatăl ei si au petrecut trei zile impreuna.

Segmentul III:
L’Ascensore (Ascensorul)
La Roma, un episcop, Ascanio, este blocat în liftul unei clădiri cu o femeie frumoasă. Episcopul urma să-si vadă amanta, dar acum e blocat, iar Ascanio incepe se discute cu femeia despre chestiuni sexuale, exprimându-și indignarea față de felul în care italienii se apropie de sex.
Femeia manifestă principii morale solide, dar la sfârșit, când ascensorul este deblocat, apar contradicțiile celor două caractere.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: