Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

Quentin Durward (The Adventures of Quentin Durward) - Aventurile lui Quentin Durward (1955)

Urmărește filmul Quentin Durward (The Adventures of Quentin Durward) - Aventurile lui Quentin Durward (1955) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Aventuri, Istoric, Romantic, 1955 . Filmul online Quentin Durward (The Adventures of Quentin Durward) - Aventurile lui Quentin Durward (1955) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 318

Categoria: Acţiune, Aventuri, Istoric, Romantic, 1955

Regizor: Richard Thorpe

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Nunnally Johnson, Guy Jones

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:40:52

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.4

În 1465, Quentin Durward călătoreşte în Franţa pentru a o întâlni pe Isabelle, contesa de Marcroy, în numele unchiului său scoţian în vârstă, cu care, din motive politice, ducele de Burgundia intenţionează să o căsătorească. Un om de onoare care poate a jurat prea multe jurăminte, Durward, constată că el şi Isabelle sunt folosiţi ca pioni într-un joc mortal de către Charles, ducele de Burgundia şi vicleanul rege Ludovic al XI-lea.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: