Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Quo Vadis (1951)

Urmărește filmul Quo Vadis (1951) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Biografic, Dramă, Istoric, Romantic, 1951 . Filmul online Quo Vadis (1951) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 498

Categoria: Biografic, Dramă, Istoric, Romantic, 1951

Regizor: Anthony Mann, Mervyn LeRoy

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: John Lee Mahin , S.N. Behrman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:54:27

Claritate: BluRay 720p

Premii: 8 nominalizari OSCAR,2 premii si 1 nominalizare Globul de Aur,1 nominalizare DGA Award,1 premiu IFMCA Award,1 premiu NBR Award

IMDb: 7,2

Imparatul Nero spera sa-si castige nemurirea incendiind Roma si eliminand „amenintarea” crestina. Pe acest fundal agitat, se desfasoara povestea de dragoste dintre o frumoasa adepta a noii religii, tanara crestina Lygia, si generalul roman Marcus Vinicius (Robert Taylor). Ii veti putea vedea in rolul imparatului Nero pe Peter Ustinov, iar in rolul secundar pe Elizabeth Taylor!

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: