Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Red River - Râul roşu (1948)

Urmărește filmul Red River - Râul roşu (1948) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Aventuri, Western, 1948 . Filmul online Red River - Râul roşu (1948) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 1235

Categoria: Acţiune, Aventuri, Western, 1948

Regizor: Howard Hawks, Arthur Rosson

Data Adaugari: 03/11/2017

Scenariști: Borden Chase , Charles Schnee

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:13:25

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 nominalizari OSCAR,1 nominalizare DGA Award,2 premii si 1 nominalizare Faro Island Film Festival,1 premiu National Film Registry,1 premiu OFTA Film Hall of Fame,3 nominalizari WGA Award

IMDb: 7,8

John Wayne si Montgomery Clift se afla în fruntea unei cirezi de vite pe care le conduc pe renumitul drum Chisholm Trail. Way­ne este un baron de vite, cu un singur scop în viata, ceea ce-l transforma într-un calau cu sange rece.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: