Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Rektor på sengekanten - Rector in dormitor (1972)

Urmărește filmul Rektor på sengekanten - Rector in dormitor (1972) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, 1972 . Filmul online Rektor på sengekanten - Rector in dormitor (1972) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 426

Categoria: Comedie, 1972

Regizor: John Hilbard

Data Adaugari: 28/09/2020

Scenariști: Finn Henriksen, Bob Ramsing

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:34:07

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 4,7

Tânărul director de școală-internat de băieti a decis ca, din cauza virilității tinerilor lui acuzatori, ei sunt un fel de comoară națională.
El crede că școala ar trebui să devină co-educativă cât mai curând posibil.
Pentru a strânge fonduri pentru trecerea la schimbare, băieții vor ramane în timpul vacanței de vară și transformă temporar școala într-un hotel de dragoste.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: