Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0

Profit every 10 minutes!

Rikki-Tikki-Tavi (TV Movie 1975)

Urmărește filmul Rikki-Tikki-Tavi (TV Movie 1975) Online Subtitrat Gratis la calitate DVDRip. Genurile acestui film sunt Animaţie, Scurt metraj, 1975 . Filmul online Rikki-Tikki-Tavi (TV Movie 1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 126

Categoria: Animaţie, Scurt metraj, 1975

Regizor: Chuck Jones

Data Adaugari: 13/06/2021

Scenariști: Rudyard Kipling , Chuck Jones

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:24:30

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 7,6

Rikki-Tikki-Tavi este o povestire de Rudyard Kipling publicată inițial separat, în 1893, și inclusă ulterior în Cartea junglei (1894). Autorul relatează, în stil encomiastic, dar și cu umor, faptele eroice ale unei tinere și curajoase manguste din India colonială.Povestirea a fost publicată mai întâi în numerele din noiembrie 1893 ale revistelor Pall Mall Magazine și St Nicholas Magazine, cu ilustrații de W.K.Drake.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: