Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Rita, la figlia americana – Rita, fata din America (1965)

Urmărește filmul Rita, la figlia americana – Rita, fata din America (1965) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Muzical, 1965 . Filmul online Rita, la figlia americana – Rita, fata din America (1965) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 144

Categoria: Comedie, Muzical, 1965

Regizor: Piero Vivarelli

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: Piero Vivarelli, Giovanni Grimaldi, Bruno Corbucci, Ugo Gregoretti, Ugo Moretti, Tito Carpi, Luciano Gregoretti

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:34:43

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 4.8

Vizioneaza filmul Rita the American Girl – Rita, fata din America (1965) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Dec. 04, 1965. Genurile acestui film online sunt: Comedie.
În Italia, un bogătaș pasionat de muzică clasică vrea să facă din fiica lui adoptată o pianistă celebră, dar își dă seama că gusturile lor sunt total diferite.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: