Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Rita la zanzara (Rita the Mosquito) - Țânțarul Rita (1966)

Urmărește filmul Rita la zanzara (Rita the Mosquito) - Țânțarul Rita (1966) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Muzical, 1966 . Filmul online Rita la zanzara (Rita the Mosquito) - Țânțarul Rita (1966) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 141

Categoria: Muzical, 1966

Regizor: Lina Wertmüller

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: Lina Wertmüller, Sergio Bonotti

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:53:15

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.6

Vizioneaza filmul Rita the Mosquito – Țânțarul Rita (1966) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Sep. 30, 1966. Genurile acestui film online sunt: Muzică.
Rita, o fată plină de viață, se îndrăgostește de profesorul ei de muzică de la internat și face tot felul de isprăvi pentru a-i atrage atenția.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: