Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Roma l'altra faccia della violenza - Roma, Cealaltă Față A Violenței (1976)

Urmărește filmul Roma l'altra faccia della violenza - Roma, Cealaltă Față A Violenței (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Crimă, Dramă, 1976 . Filmul online Roma l'altra faccia della violenza - Roma, Cealaltă Față A Violenței (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 101

Categoria: Acţiune, Crimă, Dramă, 1976

Regizor: Marino Girolami

Data Adaugari: 04/07/2021

Scenariști: Claire Sinko Solleville, Vincenzo Mannino, Franco Clerici

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:38:45

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.0

Patru bandiți jefuiesc o vilă. Servitoarea cheamă poliția, iar comisarul Ferreri îl avertizează imediat pe comisarul Carli, care ordonă patrulelor să-i prindă pe cei patru, dar reușesc să scape.
Între timp, inginerul Alessi se află în mașină cu fiica lui Carol. Alessi, văduv, mai are și un alt fiu, Giorgio, care îl urăște pe tatăl său pentru că se simte asuprit de acesta. În aceeași zi Carol merge la o petrecere în vila familiei Lodovici.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: