Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Roșcovanul (1976)

Urmărește filmul Roșcovanul (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Dramă, Război, 1976 . Filmul online Roșcovanul (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 110

Categoria: Dramă, Război, 1976

Regizor: Francisc Munteanu

Data Adaugari: 22/07/2021

Scenariști: Francisc Munteanu

Uploader: bebe_bebita19

Durată Film: 01:25:47

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 7,2

Acțiunea filmului se petrece în toamna anului 1944. Adolescentul Mihai Secoșan poreclit „Roșcovanul” este atras în acțiunile organizate de Uniunea Tineretului Comunist împotriva partidelor considerate reacționare. El descoperă abuzurile săvârșite de fostul comisar Potra, care participase în trecut la arestarea și anchetarea comuniștilor, și îl denunță autorităților. „Roșcovanul” este arestat ilegal și adus la o casă de corecție pentru a nu face mărturisiri împotriva lui Potra, dar reușește să evadeze de acolo și să ia legătura cu Comitetul Județean al Partidului Comunist Român.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: