Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Samson and Delilah - Samson și Dalila (1949)

Urmărește filmul Samson and Delilah - Samson și Dalila (1949) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Aventuri, Istoric, 1949 . Filmul online Samson and Delilah - Samson și Dalila (1949) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 195

Categoria: Acţiune, Aventuri, Istoric, 1949

Regizor: Cecil B. DeMille

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Jesse Lasky Jr. , Fredric M. Frank

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:13:49

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 premii si 3 nominalizari OSCAR,1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu Boxoffice Magazine Awards,1 premiu Photoplay Awards,1 nominalizare Picturegoer Awards

IMDb: 6,8

Intr-o perioada in care israelitii se aflau in sclavia filistenilor, cel mai puternic barbat din neamul israelitilor pe nume Samson se indragosteste si se casatoreste cu frumoasa filistina Semadar. Numai ca Semadar il iubeste pe Ahtur, iar Samson se va lupta cu acesta si armata condusa de el. Semadar este ucisa intr-o incaierare chiar la petrecerea nuntii lor, iar Delilah, sora acesteia jura razbunare. Delilah il seduce pe israelit si afla ca forta acestuia sta in pletele sale. Ea ii taie parul, iar Samson este capturat de catre soldatii lui Ahtur, intemnitat si orbit. Adus in Templul lui Dagon pentru a fi omorat, Samson se roaga lui Dumnezeu sa ii redea pentru o utima data puterea si reuseste sa scoata din temelii doua coloane ale locasului de cult. Intreaga constructie se prabuseste peste sutele de filisteni, ucigandu-i astfel si pe Ahtur si pe Saran, conducatorul filistenilor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: