Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

Sartana non perdona/Sonora (Sartana does not forgive) - Sartana nu Iartă (1968)

Urmărește filmul Sartana non perdona/Sonora (Sartana does not forgive) - Sartana nu Iartă (1968) Online Subtitrat Gratis la calitate DVDRip. Genurile acestui film sunt Western, Premieră, 1968 . Filmul online Sartana non perdona/Sonora (Sartana does not forgive) - Sartana nu Iartă (1968) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 652

Categoria: Western, Premieră, 1968

Regizor: Alfonso Balcázar

Data Adaugari: 13/01/2020

Scenariști: Jaime Jesús Balcázar, Giovanni Simonelli

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:31:42

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 6.1

O coproducție spaniolă-italiană, cu George Martin în rolul lui Sartana urmărind o gașcă de haiduci, condusă de Slov Kovacs, care i-a violat și i-a ucis soția. În timp ce-l urmărește pe bandit, Sartana se întâlnește cu un vechi prieten, Kirchner, un pistolar angajat care (în cuvintele sale) „face întotdeauna ceea ce este plătit să facă” și care ar putea - sau nu - să fie interesat de unirea forțelor cu el. Un alt jucător din acest joc al morții este un fermier mexican José, care a fost împușcat în spate de Kovacs și care acum vrea să ajungă cu orice preț la el. Între timp, Kovacs s-a alăturat unei bande mexicane care au preluat un mic oraș peste graniță, pentru a intercepta un transport de aur ...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: