Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Satan's Triangle - Triunghiul Diavolului (1975)

Urmărește filmul Satan's Triangle - Triunghiul Diavolului (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Horror, Mister, Premieră, 1975 . Filmul online Satan's Triangle - Triunghiul Diavolului (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 189

Categoria: Dramă, Horror, Mister, Premieră, 1975

Regizor: Sutton Roley

Data Adaugari: 31/05/2021

Scenariști: William Woodfield

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:11:25

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,3

Un gardian de coastă american găsește doar o femeie încă în viață la bordul unui naufragiu. Ea îi spune salvatorului său ce s-a întâmplat și, în curând, se vor găsi prinși într-o parte misterioasă a oceanului cunoscută sub numele de Triunghiul lui Satan.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: