Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Sedmoy Sputnik - Al șaptelea companion (1968)

Urmărește filmul Sedmoy Sputnik - Al șaptelea companion (1968) Online Subtitrat Gratis la calitate DVDRip. Genurile acestui film sunt Dramă, Război, 1968 . Filmul online Sedmoy Sputnik - Al șaptelea companion (1968) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 429

Categoria: Dramă, Război, 1968

Regizor: Grigori Aronov, Aleksey German

Data Adaugari: 13/01/2020

Scenariști: Edgar Dubrovsky, Yuri Klepikov

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:24:24

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 7.5

Al șaptelea companion este un film de dramă sovietică alb-negru din 1967, stabilit la Petrograd în anii următori Revoluției ruse. Filmul a marcat debutul regizoral al regizorului rus Aleksei German, care l-a co-regizat cu Grigori Aronov. Filmul se bazează pe un roman de Boris Lavrenyov.

Acțiunea se desfășoară la St. Petersburg, în Rusia, după revoluția din 1917.
Generalul Yevgeni Pavlovich Adamov a fost avocat în armata țaristă și profesor de drept la Academia Militară înainte de Revoluția Rusă.
În toamna lui 1918 a fost arestat pe acuzații false și și-a pierdut toate proprietățile și onorurilor. În timpul turbulențelor Revoluției a reușit să-și folosească toată experiența și profesionalismul pentru a-și dovedi nevinovăția.
A fost eliberat din închisoare și toate acuzațiile împotriva lui au fost înlăturate. A devenit om liber, dar realitatea era schimbată și adaptarea sa la viața postrevoluționară nu a fost ușoară.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: