Comentarii (0) Reclamație film

Salutare , am detectat ca navighezi pe acest site cu telefonul...

Acum poti descarca aplicatia ClassiCMovieSHD 100 % compatibila cu telefonul tau.

Incearca acum apasa mai jos si descarca aplicatia...

Vizionare Placuta !


3.7

Boss Nigger - Şef negru (1974)

Urmărește filmul Boss Nigger - Şef negru (1974) Online Subtitrat Gratis la calitate DVDRip 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Aventuri, Western, 1974 . Filmul online Boss Nigger - Şef negru (1974) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 204

Gen: Acţiune, Aventuri, Western, 1974

Data Adaugari: 27/08/2021

Regizor: Jack Arnold

Scenariu: Fred Williamson

Uploader: Admin

Durată Film: 01:32:48

Claritate: DVDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.5

La găsirea unui vagon atacat de bandiți, doi vânători de recompense negrii , Boss și Amos ( Fred Williamson și , respectiv, D'Urville Martin ) intervin și o salvează pe Clara Mae, o femeie de culoare (Carmen Hayworth). La inspectarea cadavrelor, vânătorii de recompense descoperă că mai mulți au recompense pentru numele lor și unul deține o scrisoare a primarului din orașul apropiat San Miguel, invitându-l să devină șerif la recomandarea fugarului Jed Clayton ( William Smith ). Perechea o duce pe Clara Mae în siguranță în San Miguel și se întâlnește cu primarul Griffin ( R. G. Armstrong). Știind că nu există șerif și deține dovada că primarul intenționa să i-o dea unui membru al unei bande, Boss este capabil să-l înșele pe primar și să-i intimideze pe ceilalți membri ai consiliului local pentru a-i acorda funcția. În calitate de șerif, Boss și Amos păstrează pacea și aplică mai multe „legi negre”, cum ar fi emiterea de amenzi sau perioade de închisoare pentru că au numit pe oricare dintre ei „negru” în public. În atribuțiile sale, Boss o întâlnește pe Miss Pruit ( Barbara Leigh ), o profesoară albă , care inițial o jignește pe Boss vorbind despre amintirile plăcute pe care le are despre sclavii negri ai familiei sale., dar își câștigă iertarea și dezvoltă un interes romantic pentru el. Când o bandă de bărbați ai lui Jed Clayton se întâlnește cu primarul în salonul orașului pentru a exorta proviziile din oraș (un aranjament pe care primarul îl permite înțelegând că banda nu va face rău orașului sau cetățenilor săi), Boss și Amos omoară unul membru al bandei și arestează încă doi - cu un prizonier ucis în timp ce încearcă să fugă din oraș, asistat de primar.
Jed și haiducii săi încearcă apoi să-l ajute pe haiducul închis să scape prin suflarea unei găuri în zidul închisorii folosind dinamită . În timpul raidului rezultat asupra orașului, Clara Mae este răpită și luată de oamenii lui Jed, în timp ce un copil mexican numit Poncho (cu care Boss se împrietenise) este ucis. Șeful încearcă să-l întâlnească pe Jed și banda lui în ascunzătoarea lor, dar este el însuși răpit, legat de un stâlp și torturat. Când Jed pleacă noaptea pentru a se întâlni cu primarul, Amos reușește să salveze un șef rănit cu ajutorul Clara Mae, ducându-l în casa domnișoarei Pruit pentru a-și reveni. Știind că Jed și oamenii săi vor călări prin oraș a doua zi în cursa de aprovizionare, vânătorii de recompense planifică o ambuscadă.
Cu ajutorul altor rezidenți, cum ar fi medicul și fierarul orașului, Boss și Amos se pregătesc plantând explozivi în jurul orașului și iau poziții de tragere la vedere. În timp ce banda pleacă în oraș, intră în cantina unde locuiește Clara Mae. Când ea refuză avansurile lui Jed, el o ucide. Apoi se mută în oraș în sine, în timp ce Boss și Amos își lansează atacul surpriză. Boss îl urmărește pe Jed în salon unde se luptă, iar Boss îl ucide în cele din urmă pe Jed. În timp ce șeful iese afară, este împușcat de două ori de primarul Griffin, dar reușește să-și omoare atacatorul aruncând cuțitul în piept. Acum rănit grav, Boss îl roagă pe Amos să nu-l lase să „moară într-un oraș de oameni albi”. Domnișoara Pruit îl îndeamnă pe Boss să o ia cu el, deși acesta refuză. Filmul se încheie în timp ce Amos pleacă din oraș cu Boss tractat pe un vagon.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: