Comentarii (0) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Seven Beauties (Pasqualino Settebellezze) - Șapte frumuseți (1975)

Urmărește filmul Seven Beauties (Pasqualino Settebellezze) - Șapte frumuseți (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Dramă, Război, Premieră, 1975 . Filmul online Seven Beauties (Pasqualino Settebellezze) - Șapte frumuseți (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 230

Categoria: Comedie, Dramă, Război, Premieră, 1975

Regizor: Lina Wertmüller

Data Adaugari: 14/05/2021

Scenariști: Lina Wertmüller

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:56:30

Claritate: BluRay 720p

Premii: 4 nominalizari Oscar,1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu Boston Society of Film Critics,1 nominalizare DGA Award,2 premii si 1 nominalizare Faro Island Film Festival,3 nominalizari NYFCC Award,1 premiu Golden Goblets Italy

IMDb: 7.8

Pasqualino Settebellezze e un tanar italian ce are un sarm aparte, este foarte carismatic. El are sapte surori care il adora, si se vede intr-o zi nevoit sa comita o crima pentru a o apara pe Concetta. Prietenul Concettei a inselat-o si a obligat-o sa se prostitueze intr-un bordel. Pasqualino nu vrea la inceput sa isi asume sarcina de a apara onoarea surorii sale, dar in cele din urma il omoara pe tanarul in cauza. Ca urmare, el este descoperit si incarcerat. Pentru a scapa de inchisoare, Pasqualino se ofera voluntar sa plece in armata, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Din nefericire, el ajunge intr-un lagar de concentare, unde insa reuseste sa supravietuiasca pentru ca o seduce pe cea care e la conducerea lagarului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: