Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Seven Beauties (Pasqualino Settebellezze) - Șapte frumuseți (1975)

Urmărește filmul Seven Beauties (Pasqualino Settebellezze) - Șapte frumuseți (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Dramă, Război, Premieră, 1975 . Filmul online Seven Beauties (Pasqualino Settebellezze) - Șapte frumuseți (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 280

Categoria: Comedie, Dramă, Război, Premieră, 1975

Regizor: Lina Wertmüller

Data Adaugari: 14/05/2021

Scenariști: Lina Wertmüller

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:56:30

Claritate: BluRay 720p

Premii: 4 nominalizari Oscar,1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu Boston Society of Film Critics,1 nominalizare DGA Award,2 premii si 1 nominalizare Faro Island Film Festival,3 nominalizari NYFCC Award,1 premiu Golden Goblets Italy

IMDb: 7.8

Pasqualino Settebellezze e un tanar italian ce are un sarm aparte, este foarte carismatic. El are sapte surori care il adora, si se vede intr-o zi nevoit sa comita o crima pentru a o apara pe Concetta. Prietenul Concettei a inselat-o si a obligat-o sa se prostitueze intr-un bordel. Pasqualino nu vrea la inceput sa isi asume sarcina de a apara onoarea surorii sale, dar in cele din urma il omoara pe tanarul in cauza. Ca urmare, el este descoperit si incarcerat. Pentru a scapa de inchisoare, Pasqualino se ofera voluntar sa plece in armata, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Din nefericire, el ajunge intr-un lagar de concentare, unde insa reuseste sa supravietuiasca pentru ca o seduce pe cea care e la conducerea lagarului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: