Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Seventy Times Seven (2012)

Urmărește filmul Seventy Times Seven (2012) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 720p. Genurile acestui film sunt 2012, Dramă . Filmul online Seventy Times Seven (2012) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 73

Categoria: 2012, Dramă

Regizor: Josiah David Warren

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: Sun Hui East

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:38:40

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: N / A

IMDb: 4.3

Iubirea este cea mai mare poruncă dintre toate. Mai ales când ți se cere să-ți iubești dușmanul. Seventy Times Seven pune această scriptură la încercare extremă atunci când David Anderson se căsătorește cu dragostea vieții sale și ea este ucisă. Când poliția va veni cu mâinile goale și David va pleca într-o misiune pentru a-și găsi ucigașul, vor exista mai multe crime sau dragostea și iertarea se pot ridica din cenușa viselor spulberate?

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: