Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Shampoo - Șampon (1975)

Urmărește filmul Shampoo - Șampon (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Dramă, 1975 . Filmul online Shampoo - Șampon (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 120

Categoria: Comedie, Dramă, 1975

Regizor: Hal Ashby

Data Adaugari: 16/05/2021

Scenariști: Robert Towne, Warren Beatty

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:50:15

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si 3 nominalizari Oscar,5 nominalizare Globul de Aur,1 nominalizare BAFTA,1 premiu NSFC Award,1 nominalizare NYFCC Award,1 nominalizare SIYAD Award,1 premiu WGA Award

IMDb: 6.4

George Roundy este un hairstylist in Beverly Hills, al carui libido necontrolat sta intre el si ambitiile sale. El vrea siguranta intr-o relatie, vrea sa fie un important hairstylist si sa isi deschida propriul salon. Dar faptul ca el are relatii cu sotia, fiica si chiar amanta unui potential finantator nu il ajuta prea mult. Un film ce a obtinut premiul Oscar.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: