Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

She - Ea (1935)

Urmărește filmul She - Ea (1935) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 720p. Genurile acestui film sunt Aventuri, Fantastic, 1935 . Filmul online She - Ea (1935) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 1038

Categoria: Aventuri, Fantastic, 1935

Regizor: Lansing C. Holden , Irving Pichel

Data Adaugari: 02/07/2017

Scenariști: Ruth Rose, Dudley Nichols

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:42:15

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 nominalizare Saturn Award,1 nominalizare IFMCA Award

IMDb: 6,5

Leo Vincey, povestit de unchiul său muribund al unui pământ pierdut, vizitat în urmă cu 500 de ani de strămoșul său, se îndreaptă cu prietenul de familie Horace Holly pentru a încerca să descopere pământul și secretul său de nemurire, spus că se află într-un foc mistic. Ridicând-o pe Tanya, fiica unui ghid, în arctul rusesc înghețat, se poticnesc cu Kor, s-a revelat că este o civilizație ascunsă condusă de o regină nemuritoare, numită Ea, care crede că Vincey este iubitul ei pierdut de mult timp, John Vincey, strămoșul lui Leo.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: