Comentarii (0) Reclamație film

Salutare , am detectat ca navighezi pe acest site cu telefonul...

Acum poti descarca aplicatia ClassiCMovieSHD 100 % compatibila cu telefonul tau.

Incearca acum apasa mai jos si descarca aplicatia...

Vizionare Placuta !


3.0

Rails Into Laramie - Șine în Laramie (1954)

Urmărește filmul Rails Into Laramie - Șine în Laramie (1954) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Aventuri, Western, 1954 . Filmul online Rails Into Laramie - Șine în Laramie (1954) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 367

Gen: Acţiune, Aventuri, Western, 1954

Data Adaugari: 26/08/2021

Regizor: Jesse Hibbs

Scenariu: D.D. Beauchamp , Borden Chase , Joseph Hoffman

Uploader: Admin

Durată Film: 01:21:22

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.1

În teritoriul Wyoming în 1869, ungentul Army Army Sgt. Jefferson Harder intră într-un cazinou și, în câteva minute, instigă o bătaie. Tocmai când este aruncat prin fereastră, sosesc soldații trimiși de generalul Augur să-l aducă pe Jeff înapoi la fort. Înapoi la fort, Argur îi explică ofițerului cu capul fierbinte că construcția căii ferate de fond a fost oprită în afara Laramie de Jim Shanessy, care conduce orașul și dorește ca echipajul să rămână și să-și cheltuiască banii la hotelul și cazinoul său. . Doar amenințarea blocadei îl convinge pe Jeff să preia misiunea. El este și mai supărat când sosirea sa în Laramie este întâmpinată de consternarea inginerului șef de cale ferată, Lee Graham, judecătorul Pierce și primarul Frank Logan, care se așteptau să aducă trupe.
Graham, Pierce și Logan devin mai îngroziți când Jeff o întâmpină cu căldură pe Shanessy, prietena lui din copilărie. Jim este la început mulțumit când Shanessy îi oferă o masă gratuită la hotel, dar când oamenii de afaceri, frații Con și Ace Winton, livrează un cadou de două mii de dolari, Jeff îl recunoaște drept mită. În hol, Jeff este de acord să se întâlnească mai târziu în acea noapte cu Pierce, care este încă suspect de el, și apoi îl vizitează pe maresalul ineficient, dar cu inimă bună, Orrie Sommers, și îl sfătuiește să pregătească celulele închisorii.
La cazinou la scurt timp, Shanessy îl prezintă pe Jeff partenerului său, frumosul Lou Carter, dar Jeff respinge avansurile lui Lou și îi returnează banii lui Shanessy. Shanessy, care rămâne prietenoasă chiar și după ce Ace îl amenință pe Jeff și este bătut în schimb, îl invită pe Jeff la el acasă, sperând că sentimentele persistente ale lui Jeff pentru soția lui Shanessy, Helen, îl vor împiedica să-și îndeplinească noile îndatoriri. Mai târziu, Jeff se întâlnește cu Graham, Pierce și Logan, iar apoi, înarmați cu promisiunea lor de autoritate completă, vizitează locul de muncă al căilor ferate, unde bărbații beau, joacă și dorm. După ce Jeff îl elimină pe maistrul puternic, ceilalți bărbați se întorc, permițându-i să închidă salonul improvizat. A doua zi, însă, când Jeff postează că toți bărbații au fost concediați și au fost suspendate construcțiile, atât muncitorii, cât și comercianții din oraș se plâng amarnic.
Graham convoacă o ședință a consiliului, la care unii comercianți cer curtea marțială a lui Jeff, dar, după ce el explică că poate scăpa orașul de jocuri de noroc și alcool și că vor rămâne doar cei care vor să lucreze, sunt de acord să acorde planului său două săptămâni proces. Shanessy se opune refuzând să acorde muncitorilor credit și, atunci când se adună într-o mulțime furioasă, așa cum a planificat, îi convinge cu ușurință să facă ravagii în oraș și să învingă planul lui Jeff. Cu toate acestea, Jeff o arestează pe Shanessy, iar în acea noapte, Lou îl invită pe Jeff în camera ei și, explicând că niciun juriu local nu o va condamna pe Shanessy, se oferă să ajute. Un Jeff neîncrezător o sărută, dar apoi pleacă. La închisoare, Shanessy îl convinge pe Jeff să o viziteze pe Helen, iar când Jeff iese mai târziu din casa ei, prea atras de ea ca să rămână, el este bătut și depus într-o vagon de cale ferată de oamenii lui Shanessy. Dimineața, Absența lui Jeff are ca rezultat un proces. Shanessy îi instruiește apoi pe muncitori să ardă toate taberele de cale ferată, după care fiecare arestare pe care o face Jeff este respinsă de juri strâmbe. Apoi trimite după trupe de rezervă, dar Shanessy închide telegraful și, anticipând că Jeff va călători să-l vadă pe Augur însuși, creează o alunecare de teren care blochează tot traficul.
Graham, Pierce și Logan insistă ca Jeff să recruteze muncitorii, iar când acesta refuză, îl trimit pe Orrie călare la Cheyenne pentru a-l ordona pe Jeff să fie martorizat. Curând după aceea, Jeff descoperă că Orrie a fost ucis pe traseu, iar Lou îl informează că Shanessy este vinovată, dar singura modalitate de a-l condamna este să construiască un juriu din femeile din Wyoming cărora tocmai li s-a acordat dreptul de vot . Încă sceptic, Jeff o vizitează pe Shanessy și, când Ace scoate o armă, Jeff îl împușcă și o arestează din nou pe Shanessy. De data aceasta, Lou stă în funcția de foreperson în juriul feminin și, spre șocul lui Shanessy, îl găsesc vinovat. Jeff îi mulțumește lui Lou după aceea și, deși ea îl respinge mai întâi, el o apucă și ea cade în brațele lui.
În noaptea dinaintea suspendării programate a lui Shanessy, Helen îi aruncă o armă și, cu el, îl bate pe Jeff și aleargă la Lou, împușcând-o în spate. Jeff reînvie și adună o poșetă în timp ce Shanessy comandă un tren spre Cheyenne, fără să-și dea seama că alunecarea de teren tocmai a fost degajată pe șine, iar un tren de călători se îndreaptă direct spre el. Jeff merge la trenul lui Shanessy, sare și trage în față. Acolo, cu trenul de pasageri care se apropie cu pași repezi, îl bate pe Shanessy și inversează trenul doar cu câteva momente înainte de o coliziune. Săptămâni mai târziu, construcția căilor ferate a fost reluată, iar Jeff raportează unui Lou care se recuperează că, deși trebuie să se întoarcă în armată timp de șase luni, el îl va considera pe Laramie baza sa de origine.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: