Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Solomon and Sheba - Solomon și regina din Saba (1959)

Urmărește filmul Solomon and Sheba - Solomon și regina din Saba (1959) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Istoric, Război, Romantic, 1959 . Filmul online Solomon and Sheba - Solomon și regina din Saba (1959) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 224

Categoria: Dramă, Istoric, Război, Romantic, 1959

Regizor: King Vidor

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Crane Wilbur , Anthony Veiller

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:22:05

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Bambi Awards

IMDb: 6.2

La scurt timp dupa moartea sa in vechiul Israel, Regele David are o intalnire cu Dumnezeu, care ii spune ca cel care ii va urma la tron va fi fiul sau mai mic, Solomon. Fiul sau mai mare, Adonijah, va fi nefericit de aceasta decizie si va incerca din rasputeri sa-si detroneze fratele. In acelasi timp, faraonul Egiptului este dispus sa cedeze un port la Marea Rosie Reginei Sheba (Gina Lollobrigida), daca aceasta va reusi sa-l distruga pe Solomon. Pe masura ce Israelul prospera sub conducerea lui Solomon, dusmanii sai devin si mai inversunati si isi doresc sa scape de el cat mai repede. Sheba se foloseste de darurile cu care a inzestrat-o natura si in scurt timp ii cucereste inima lui Solomon. Viata alaturi de Sheba nu respecta canoane religiei mozaice, iar poporul se va rascula impotriva lui Solomon. Cazuta in propria capcana Sheba se indragosteste si ea de Solomon si se hotaraste sa se converteasca la religia lui.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: