Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Song of the Scarlet Flower (Sången om den eldröda blomman) - Cântecul florii stacojii (1919)

Urmărește filmul Song of the Scarlet Flower (Sången om den eldröda blomman) - Cântecul florii stacojii (1919) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Romantic, 1919 . Filmul online Song of the Scarlet Flower (Sången om den eldröda blomman) - Cântecul florii stacojii (1919) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 134

Categoria: Dramă, Romantic, 1919

Regizor: Mauritz Stiller

Data Adaugari: 14/05/2021

Scenariști: Tom Bret , Johannes Linnankoski

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:14

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.9

Respins de tatăl său fermier, un rătăcitor încearcă să se regăsească pe sine în această dramă mută bazată pe romanul premiat al lui Johannes Linnankoski.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: