Comentarii (0) Reclamație film

Salutare , am detectat ca navighezi pe acest site cu telefonul...

Acum poti descarca aplicatia ClassiCMovieSHD 100 % compatibila cu telefonul tau.

Incearca acum apasa mai jos si descarca aplicatia...

Vizionare Placuta !


0.0

Star Wars: Episode IV - A New Hope - Războiul stelelor - Episodul IV: O nouă speranță (1977)

Urmărește filmul Star Wars: Episode IV - A New Hope - Războiul stelelor - Episodul IV: O nouă speranță (1977) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF, 1977 . Filmul online Star Wars: Episode IV - A New Hope - Războiul stelelor - Episodul IV: O nouă speranță (1977) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 85

Gen: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF, 1977

Data Adaugari: 13/09/2021

Regizor: George Lucas

Scenariu: George Lucas

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:04:44

Claritate: BluRay 720p

Premii: 7 premii si 4 nominalizari Oscar,2 premii si 4 nominalizari BAFTA,4 nominalizari si 13 premii Saturn Award,1 nominalizare DGA Award,2 premii DVD Exclusive,1 premiu si 3 nominalizari Globul de Aur,3 premii si 2 nominalizari Grammy + alte premii

IMDb: 8.6

Unul dintre cele mai extraordinare filme din istoria cinematografiei, Războiul stelelor a deschis noi orizonturi în cea de-a șaptea artă. Geniul din spatele acestui univers science-fiction care a înnebunit o lume întreagă se numește George Lucas, fiind, probabil, unul dintre cei mai cunoscuți oameni din ultimii 100 de ani.

Povestea, pentru acea minoritate infimă care nu o cunoaște, începe cu o descoperire neașteptată făcută de băiețanul Luke Skywalker. El locuiește undeva într-o fermă de pe Planeta Tatooine și, într-o zi, observă că robotul de mâna a doua primit în dar de la părinții este purtătorul unui mesaj venit din spațiul intergalactic, de la o anumită prințesă Leia.

Aceasta cere disperată ajutorul unui anumit Obi-Wan Kenobi. Nedumerit, Luke cere sfatul lui Ben Kenobi, un prieten de-al tatălui său și constată cu surprindere că el este cel vizat de mesajul venit de la o distanță de mii de ani lumină.

Kenobi îl va pune în temă pe Luke cu privire la războiul dintre gruparea Rebelilor pe de o parte și Imperiul Conducător și energia spirituală numită Forța pe de altă parte.

Fără să mai stea pe gânduri, Luke și Kenobi cărora li se alătură Han Solo (Harrison Ford) își unesc forțele pentru a o salva pe prințesa Leia din ghearele maleficului Imperiu, condus de sinistrul geniu Darth Vader.

Mania pe care a declanșat-o acest film a rămas la fel de sesizabilă și în ziua de azi, comercializarea jucăriilor miniaturale realizate după îndrăgitele personaje aducând fabricanților acestora profituri de zeci de milioane de dolari.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: