Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.7

Profit every 10 minutes!

Storia di fifa e di coltello (Er seguito d'er più) - O poveste despre frică și cuțite (1972)

Urmărește filmul Storia di fifa e di coltello (Er seguito d'er più) - O poveste despre frică și cuțite (1972) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, 1972 . Filmul online Storia di fifa e di coltello (Er seguito d'er più) - O poveste despre frică și cuțite (1972) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 142

Categoria: Comedie, 1972

Regizor: Mario Amendola

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: Mario Amendola, Bruno Corbucci

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:43

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.7

Vizioneaza filmul Story of Fear and a Knife – O poveste despre frică și cuțite (1972) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Jan. 01, 1972. Genurile acestui film online sunt: Comedie.
Un fricos devine noul șef al cartierului și îi este încredințată o pălărie magică, dătătoare de încredere. Dar minunea nu durează prea mult.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: