Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Sybil (1976)

Urmărește filmul Sybil (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip. Genurile acestui film sunt Biografic, Dramă, Premieră, 1976 . Filmul online Sybil (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 102

Categoria: Biografic, Dramă, Premieră, 1976

Regizor: Daniel Petrie

Data Adaugari: 07/07/2021

Scenariști: Stewart Stern

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 03:07:07

Claritate: HDRip

Premii: 4 premii si 2 nominalizari Primetime Emmy,1 nominalizare Globul de Aur,1 premiu OFTA TV Hall of Fame,1 nominalizare TV Land Award,1 premiu Gold Venus Award,1 nominalizare American Cinema Editors

IMDb: 8.0

O tânără femeie a cărei copilărie a fost atât de îngrozitoare pentru ea încât a dezvoltat șaisprezece personalități diferite este tratată de un medic.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: