Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Takers – Fură și fugi (2010)

Urmărește filmul Takers – Fură și fugi (2010) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2010, Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller . Filmul online Takers – Fură și fugi (2010) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 108

Categoria: 2010, Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller

Regizor: John Luessenhop

Data Adaugari: 18/07/2021

Scenariști: Peter Allen , Gabriel Casseus , John Luessenhop

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:47:16

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare ALMA Awards,1 premiu si 2 nominalizari BET Awards,2 nominalizari Black Reel,1 premiu California on Location,1 nominalizare Image Award

IMDb: 6,2

La pontul unui fost asociat, o bandă de spărgători de bănci de elită pun la cale un jaf îndrăzneț: un transport blindat care ar putea fi lovitura vieții lor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: