Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Tarzan and the Lost Safari - Tarzan şi Safari-ul pierdut (1957)

Urmărește filmul Tarzan and the Lost Safari - Tarzan şi Safari-ul pierdut (1957) Online Subtitrat Gratis la calitate . Genurile acestui film sunt Acţiune, Aventuri, 1957 . Filmul online Tarzan and the Lost Safari - Tarzan şi Safari-ul pierdut (1957) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 803

Categoria: Acţiune, Aventuri, 1957

Regizor: H. Bruce Humberstone

Data Adaugari: 20/05/2018

Scenariști:

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:20:32

Claritate:

Premii:

IMDb:

Un avion se prăbușește în plină savană africană, avînd la bord cinci americani veniți să studieze animalele. Pasagerii sunt salvați de Tarzan care le oferă serviciul său de ghid în junglă. Dar Hawkins, un vînător alb, are de gînd să-i vîndă lui Oparian, un șef de trib, întregul grup în schimbul unei cantități de fildeș.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: