Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

1.0

Profit every 10 minutes!

Tattooed Flower Vase (Kashin no irezumi: Ureta tsubo) - Vaza Tatuată (1976)

Urmărește filmul Tattooed Flower Vase (Kashin no irezumi: Ureta tsubo) - Vaza Tatuată (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Erotic, Premieră, 1976 . Filmul online Tattooed Flower Vase (Kashin no irezumi: Ureta tsubo) - Vaza Tatuată (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 163

Categoria: Dramă, Erotic, Premieră, 1976

Regizor: Masaru Konuma

Data Adaugari: 19/07/2021

Scenariști: Kiyoharu Matsuoka

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:08:15

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,1

Doamna Yoshino - doamnă respectabilă și văduvă atrăgătoare duce o viață liniștită alături de fiica sa adolescentă Takako. Cu toate acestea, viața lor se schimbă radical atunci când apare Hideo - un tânăr atrăgător cu adevărat de natură romantică. Petrecând timp cu Takako, el se simte totuși mai atras de mama ei, iar acest impuls este reciproc,

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: