Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The 39 Steps - 39 de trepte (1935)

Urmărește filmul The 39 Steps - 39 de trepte (1935) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Mister, Suspans, 1935 . Filmul online The 39 Steps - 39 de trepte (1935) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 242

Categoria: Mister, Suspans, 1935

Regizor: Alfred Hitchcock

Data Adaugari: 10/04/2021

Scenariști: Charles Bennett, John Hay Beith

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:26:45

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare NYFCC Award,1 premiu OFTA Film Hall of Fame

IMDb: 7,7

La un teatru muzical din Londra, Richard Hannay urmărește o demonstrație a superputerilor lui „Mr. Memory” atunci când începe să se tragă cu arma. În panica care a urmat, Hannay se trezește ținând în brațe pe Annabella Smith, necunoscută lui, care pare speriată și îl convinge să o ducă în apartamentul său. Acolo, ea îi spune că este o spionă urmărită de asasini și că a descoperit un complot pentru a fura informații militare vitale britanice, asasini în fruntea cărora se află un bărbat care nu are un deget la o mână. Ea menționează „Cei 39 de pași”, dar nu explică ce înseamnă și că trebuie să ia legătura cu profesorul Jordan în caz de pericol.

Forth Bridge în 2007
Mai târziu în aceiași seară, Smith, înjunghiată mortal, intră în dormitorul lui Hannay și îl avertizează să fugă. El găsește o hartă cu Highland, Scoția strânsă în mâna ei, arătând zona din jurul satului Killin, cu o casă sau o fermă numită „Alt-na-Shellach” însemnată pe hartă. El se furișează din apartamentul său, deghizat în băiatul care aduce lapte pentru a evita asasinii care așteaptă afară. Apoi urcă în trenul expres Flying Scotsman către Scoția. Află dintr-un ziar că este urmărit la nivel național pentru uciderea Annabellei Smith. Când vede poliția răscolind trenul, intră într-un compartiment și începe să o sărute pe singura ocupantă, Pamela, într-o încercare disperată de a scăpa de polițiști. Ea însă îi avertizează pe aceștia, care opresc trenul pe podul Forth. Hannay scapă.

Trenul express Flying Scotsman în 1928
Se îndreaptă spre Alt-na-Shellach, rămânând noaptea la un fermier sărac (crofter) care are o soție mult mai tânără. A doua zi dimineață devreme, soția vede o mașină de poliție care se apropie și îl avertizează pe Hannay; îi dă și haina cea mai bună a soțului ei. Hannay fuge. Poliția îl urmărește, folosind și un planor, dar el scapă din nou. În cele din urmă ajunge la casa profesorului Jordan. Poliția ajunge, dar Jordan îi trimite într-o direcție greșită și ascultă povestea lui Hannay după ce i-a condus afară pe oaspeți (inclusiv șeriful local). Hannay afirmă că liderului spionilor îi lipsește articulația superioară a degetului mic de la mâina stângă, dar Jordan își arată mâna dreaptă, unde lipsește articulația respectivă la un deget, apoi îl împușcă pe Hannay și îl lasă, considerând că este mort.

Din fericire, glonțul s-a oprit în cartea de imnuri din buzunarul hainei crofterului. Hannay se duce la șerif. Când sosesc mai mulți polițiști, șeriful dezvăluie că nu a crezut povestea fugarului, deoarece Jordan este cel mai bun prieten al său. Poliția îl încătușează pe Hannay, dar el sare printr-o fereastră. Încearcă să se ascundă la o întâlnire politică unde este confundat cu invitatul special. Ține un discurs improvizat trepidant - fără să știe nimic despre candidatul pe care îl prezintă - dar este recunoscut de Pamela, care îl dă din nou pe mâna poliției. El este luat de polițiști, care insistă ca Pamela să îi însoțească, încătușând-o de Hannay. Când conduc pe un drum greșit, Hannay își dă seama că sunt spioni. Când bărbații ies să împrăștie o turmă de oi care le blochează drumul, Hannay scapă, trăgând-o pe Pamela după el, care se opune.

Își croiesc drum prin țară și noaptea rămân la un han ca o presupusă familie. În timp ce Hannay doarme, Pamela reușește să scape de cătușe, dar apoi aude afară unul dintre falșii polițiști la telefon, confirmând afirmațiile lui Hannay. Se întoarce în cameră și doarme pe o canapea. A doua zi dimineață, ea îi spune ce a auzit. O trimite la Londra pentru a alerta poliția. Cu toate acestea, nu au fost raportate documente secrete dispărute, așa că nu o cred. În schimb, ei o urmăresc pentru a-l găsi pe Hannay.

Pamela îi conduce la London Palladium. Când este prezentat Mr. Memory, Hannay recunoaște ce fredona mereu - o melodie enervantă pe care nu a putut să o uite. Hannay, văzându-l pe profesorul Jordan arătând spre domnul Memory, își dă seama că domnul Memory a memorat secretele ministerului aviației pentru a fi scoase de acesta informațiile din țară. În timp ce poliția îl arestează pe Hannay, el strigă la Mr. Memory: „Ce înseamnă cele 39 de trepte (pași)?” Dl Memory răspunde fără să vrea că: „este o organizație de spioni, care colectează informații în numele Biroului de Externe al guvernului...”, moment în care Jordan îl împușcă, înainte de a fi reținut. În timp ce moare, domnul Memory recită informațiile memorate: designul unui motor silențios al unei aeronave.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: