Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Ambushers – Ambuscada (1967)

Urmărește filmul The Ambushers – Ambuscada (1967) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Comedie, SF, Thriller, 1967 . Filmul online The Ambushers – Ambuscada (1967) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 128

Categoria: Acţiune, Comedie, SF, Thriller, 1967

Regizor: Henry Levin

Data Adaugari: 26/05/2021

Scenariști: Donald Hamilton , Herbert Baker

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:41:56

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5,4

O farfurie guvernamentală spațială este deturnată în mijlocul zborului printr-un fascicul laser puternic sub controlul lui Jose Ortega. ICE îi trimite pe agentul Matt Helm la Acapulco, împreună cu Sheila, pentru a recupera farfuria. Matt cade pradă farmecului seducător al agentului inamic Francesca Madeiros.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: