Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Anonymous Venetian - Anonimul venețian (1970)

Urmărește filmul The Anonymous Venetian - Anonimul venețian (1970) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dragoste, Dramă, Romantic, 1970 . Filmul online The Anonymous Venetian - Anonimul venețian (1970) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 227

Categoria: Dragoste, Dramă, Romantic, 1970

Regizor: Enrico Maria Salerno

Data Adaugari: 20/04/2021

Scenariști: Giuseppe Berto, Enrico Maria Salerno

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:32:29

Claritate: BluRay 720p

Premii: 2 premii David di Donatello Awards,2 premii si 3 nominalizari Silver Ribbon

IMDb: 7,0

Realizat in 1970 de Enrico Maria Salerno, cunoscutul regizor italian, filmul descrie povestea unui muzician vienez, din ” La Fenice Theatre “, cantaret la oboi, Enrico interpretat de Tony Musante, care realizeaza ca sufera de o boala incurabila. Desi despartit de fosta sotie Valeria-Florinda Bolkan ( detinatoarea unuia din cele 4 premii ale filmului), el o cheama in Venetia pentru a-i povesti ceea ce i se intampla. Odata sosita in Venetia, ei retraiesc clipele anterioare despartirii, se plimba prin locurile cunoscute unde beau vin si mananca spaghete, ea il asculta cantand trist din oboi, se iubesc ca intr-o scuza “vroiam sa sufere cineva odata cu mine”, ii spune el, in mod egoist dar, ea realizeaza ca inca il iubeste si ca i se acorda o mare dragoste fiind aleasa de el …sa-i fie alaturi.
Adagio in sol minor a compozitorului Tomaso Albinoni( dupa unii )sau a lui Alessandro Marcello (dupa altii)face ca trista melodie, ramasa multi ani anonima sa se piarda il lumea anonima a muritorilor, unei Venetii ce sta sa dispara!”De vreme ce el moare, de vreme ce Venetia moare, de vreme ce ea, iubita lui, este pierduta pentru dansul – compozitorul venetian se va pierde si el in lumea anonima a mortilor…O scurta intalnire de-a lungul unei Venetii tot atat de frumoase ca iubirea si moartea.” – D.I. Suchianu -1972 (Romania literara)

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: