Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Bible: In the Beginning... - Biblia: La inceput... (1966)

Urmărește filmul The Bible: In the Beginning... - Biblia: La inceput... (1966) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Fantastic, 1966 . Filmul online The Bible: In the Beginning... - Biblia: La inceput... (1966) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 189

Categoria: Dramă, Fantastic, 1966

Regizor: John Huston

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Christopher Fry

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:54:50

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare OSCAR, 1 nominalizare Globul de Aur,4 premii David di Donatello,2 premii si 2 nominalizari Silver Ribbon,1 premiu NBR Award

IMDb: 6,3

Filmul de fata ne prezinta primele douazeci si doua de capitole ale Cartii Facerii (Geneza). Astfel, asistam la actul creatiei, la aparitia lumii, la facerea omului si punerea sa in gradina Edenului. Caderea in pacat este urmata de povestea lui Cain si Abel. Unul dintre cele mai importante si mai spectaculoase episoade din film este cel al potopului, cu Noe construindu-si arca si pornind alaturi de familia sa in cele patruzeci de zile de curatare a Pamantului. In secvente scurte ni se infatiseaza indrazneala lui Nimrod, regele Babilonului, si Turnul sau, alaturi de povestea Sodomei si a Gomorei. Liantul intre toate aceste secvente este reprezentat de prezenta grupului celor trei negri. Cel mai intins spatiu din film este acordat povestii lui Avraam, drumul spre Canaan, nasterea lui Ismael din Agarsi, apoi a lui Isaac din Sara.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: