Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Blood Beast Terror - Fiara însetată de sânge (1968)

Urmărește filmul The Blood Beast Terror - Fiara însetată de sânge (1968) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Horror, 1968 . Filmul online The Blood Beast Terror - Fiara însetată de sânge (1968) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 368

Categoria: Horror, 1968

Regizor: Vernon Sewell

Data Adaugari: 12/01/2020

Scenariști: Arnold L. Miller, Tony Tenser, Peter Bryan

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:31

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 5.1

Un om de știință, care lucrează cu genetica, creează o creatură care este capabilă să se transforme înainte și înapoi între o molie uriașă a Capului Morții și o femeie frumoasă. Creatura se maschează ca fiica sa atunci când se află în întruparea ei umană și se hrănește cu sângele victimelor sale atunci când este sub formă de molie.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: