Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Blue Bird - Pasărea albastră (1976)

Urmărește filmul The Blue Bird - Pasărea albastră (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate BDRip 720p. Genurile acestui film sunt Aventuri, Dramă, Familie, Fantastic, Premieră, 1976 . Filmul online The Blue Bird - Pasărea albastră (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 100

Categoria: Aventuri, Dramă, Familie, Fantastic, Premieră, 1976

Regizor: George Cukor

Data Adaugari: 01/07/2021

Scenariști: Aleksei Kapler, Alfred Hayes, Hugh Whitemore

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:34:31

Claritate: BDRip 720p

Premii: 1 Nominalizare Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films USA

IMDb: 5.5

"Interesul publicului pentru aceasta coproductie ce se mandreste cu o mizanscena generoasa si o distributie remarcabila, nu este starnit de la inceput, ci numai cand filmul castiga in sinceritate si farmec. Jane Fonda joaca in rolul Noptii cu mult rafinament si subtilitate, iar Ava Gardner este convingatoare in rolul ei." - Variety - 1976

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: