Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.3

Profit every 10 minutes!

The Boldest Job in the West - Cel Mai Fabulos Jaf Din Vest (1972)

Urmărește filmul The Boldest Job in the West - Cel Mai Fabulos Jaf Din Vest (1972) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Western, 1972 . Filmul online The Boldest Job in the West - Cel Mai Fabulos Jaf Din Vest (1972) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 434

Categoria: Western, 1972

Regizor: José Antonio de la Loma

Data Adaugari: 22/04/2021

Scenariști: José Antonio de la Loma

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:21

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.8

Sun Valley. Şapte indivizi care rătăceau prin West se adună şi planifică atacarea băncii din oraş. Ideea de bază era să sape un tunel pe sub stradă şi să ajungă în dreptul seifului şi dinamita va face restul. Pentru a distrage atenţia aruncă în aer câteva clădiri din oraş în prealabil. Acţiunea este atent planificată de Michigan și Reyes şi reuşeşte. Se retrag în munţii acoperiţi de zăpadă, dar acolo încep neînţelegerile. Unul din hoţi încearcă să fugă cu toată prada.În duelul care a urmat, calul pe care erau banii fuge şi găseşte drumul înapoi în oraş. Reyes urmăreşte calul şi la sosirea în Sun Valley este salutat ca un erou care intenţiona să returneze banii furaţi.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: