Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Conjuring -Trăind printre demoni (2013)

Urmărește filmul The Conjuring -Trăind printre demoni (2013) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 1080p. Genurile acestui film sunt 2013, Horror, Mister, Thriller . Filmul online The Conjuring -Trăind printre demoni (2013) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 102

Categoria: 2013, Horror, Mister, Thriller

Regizor: James Wan

Data Adaugari: 20/07/2021

Scenariști: Chad Hayes , Carey W. Hayes

Uploader: bebe_bebita19

Durată Film: 01:51:57

Claritate: WEB-DL 1080p

Premii: 1 premiu Saturn Awards,5 premii și 8 nominalizari Fright Meter Award,2 premii și 1 nominalizare Golden Trailer,4 premii Key Art Award,1 nominalizare MTV Movie + TV Awards + alte premii și nominalizări

IMDb: 7.5

Trăind printre demoni (titlu original: The Conjuring) este un film american din 2013 regizat de James Wan. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Vera Farmiga și Patrick Wilson. A primit Premiul Saturn pentru cel mai bun film de groază. Este primul film din seria Trăind printre demoni, fiind urmat de Trăind printre demoni 2 (2016).

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: