Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Cure - Charlot la băi (1917)

Urmărește filmul The Cure - Charlot la băi (1917) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Comedie, Scurt metraj, 1917 . Filmul online The Cure - Charlot la băi (1917) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 386

Categoria: Comedie, Scurt metraj, 1917

Regizor: Charles Chaplin

Data Adaugari: 30/12/2018

Scenariști: Charles Chaplin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:26:41

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 7.2

De aceasta data personajul principal este un alcoolic care ajunge intr-o statiune balneara pentru a se trata de viciul sau. El va ajunge acolo in stare de ebrietate si datorita "conditiei" sale el va avea mari dificultati in a reusi sa intre in hotel pe usa rotativa, unul dintre pacienti(suferind de guta) fiind o victima colaterala a incercarilor sale. Odata ajuns in camera sa, el il asteapta pe hamal sa-i aduca bagajul, un cufar imens plin cu sticle de bautura, si-l cearta pe acesta pentru ca ar fi vrut sa-si aprinda o tigara. Odata coborat din camera va fi convins sa incerce si el apele minerale, dar nu va reusi sa guste apa decat dupa mai multe incercari nereusite, iar gustul apei il va face sa fuga in camera pentru a se drege cu niste bautura. Dupa ce o va scapa pe o tanara de un curtezan nepoftit(acelasi individ cu guta) va ajunge in cele din urma la bazin. In timp ce el are un conflict cu maseorul, bautura sa este aruncata pe geam si ajunge in bazinul cu apa minerala. Ceea ce urmeaza nu e prea greu de imaginat.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: