Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Deadly Companions - Tovarăși de moarte (1961)

Urmărește filmul The Deadly Companions - Tovarăși de moarte (1961) Online Subtitrat Gratis la calitate BRRip 720p. Genurile acestui film sunt Aventuri, Western, 1961 . Filmul online The Deadly Companions - Tovarăși de moarte (1961) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 215

Categoria: Aventuri, Western, 1961

Regizor: Sam Peckinpah

Data Adaugari: 04/07/2021

Scenariști: Albert Sidney Fleischman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:37

Claritate: BRRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,1

Yellowleg (Brian Keith), un fost sergent în armata Uniunii este obsedat de urmărire lui Turk (Chill Wills),un dezertor din armata rebelă, care în timpul războiului dintre State a încercat să-l scalpeze cand el zăcea rănit pe câmpul de luptă.Yellowleg il găsește pe Turk și pe partenerul lui Billy (Steve Cochran) într-un bar și îi convinge să-l ajute la jefuirea băncii din Gila City.Când o alta banda incearca sa jefuiasca banca , Yellowleg trage in acestia și accidental il ucide pe fiul în vârstă de nouă ani a lui Kit Tilden o dansatoare de cabaret ,iar femeia îndurerată decide să-și îngroape fiul în orașul Siringo în tinutul apasilor acolo unde e îngropat si soțul ei .Yellowleg apeleaza la Billy și Turkey pentru a o escorta pe Kitty și sicriul printr-un teritoriu periculos.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: