Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

The Deadly Tower (Sniper) - Turnul morţii (1975)

Urmărește filmul The Deadly Tower (Sniper) - Turnul morţii (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Dramă, Thriller, Premieră, 1975 . Filmul online The Deadly Tower (Sniper) - Turnul morţii (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 230

Categoria: Acţiune, Dramă, Thriller, Premieră, 1975

Regizor: Jerry Jameson

Data Adaugari: 08/05/2021

Scenariști: William Douglas Lansford

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:02

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.7

Turnul mortal este un film american de thriller si acțiune realizat pentru televiziune în 1975, regizat de Jerry Jameson. În film joacă actorii Kurt Russell și Richard Yniguez și se bazează pe filmarea turnului de la Universitatea din Texas.
Studentul Charles Whitman (Kurt Russell) suferă de migrene în timpul cărora are tendințe violente. Într-o noapte, își ucide mama și soția, cumpără mai multe puști și se baricadează în turnul universității, de unde începe să împuște tot ce mișcă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: